Το νέο έργο «Φως και σκοτάδι» του φιλέλληνα ζωγράφου Stoian Donev παρουσιάζεται στην “Εleni marneri galerie”.Το αέναο πέρασμα από το σκοτάδι στο φως, είναι μια διαρκής μαθητεία, που φέρνει πιο κοντά την απάντηση για το ποιοι είμαστε και πού πάμε. Για τον Donev το φως είναι ο αγγελιοφόρος του σύμπαντος, που φέρνει τις απαντήσεις στα κοσμολογικά-υπαρξιακά μας ερωτήματα.Mε αφορμή το έργο του Stoian Donev, 54 χαρισματικοί έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες του εικαστικού κοσμήματος, ζωγράφοι και εικαστικοί εμπνέονται από τις στιγμές που το φως διαχέεται στο σκοτάδι και δημιουργούν. Η έναρξη της έκθεσης είναι την Πέμπτη 24 Μαϊου και αποτελείται από 4 ενότητες.
Συμμετέχοντες Α’ ενότητας : Μυρτώ Αναστασοπούλου, Calliopi, Joanna Cave, Κάτια Δελατόλα , Erato, Ραλλού Κάτσαρη, Χριστίνα Κελλίδη, Mira, Ελένη Κυρμιζάκη, Χριστίνα Νιάρχου, Πόλυ Νικολοπούλου , Theodoros, Άννα Τσαλάγκα.
Η έκθεση ανοίγει τις πόρτες της την Πέμπτη 24 Μαϊου στις 20:00. Η Α’ ενότητα θα διαρκέσει από τις 24/05 12 – 26/06/2012Περισσότερες πληροφορίες για τις επόμενες ενότητες : www.elenimarneri.com
“Από το σκοτάδι στο φως”…
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
8 λεπτά πριν
Λάρισα: Ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε κλούβα της ΕΛ.ΑΣ στον Πλατύκαμπο – Τραυματίστηκε ο συνοδηγός – ΒΙΝΤΕΟ
14 λεπτά πριν
Τέμπη: Διεκόπη για τις 9 Ιανουαρίου η δίκη για τα χαμένα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας – «Απαιτούμε να μας σέβονται»
ENIKOS NETWORK
«Η σούπερ» γρίπη εξαπλώνεται στην Ευρώπη-Στοιχεία από το ECDC για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου