Τσακαλώτος: Μήπως φταίει ο Βαρουφάκης για τις 2 ήττες από τα νησιά Φερόε; – ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, πήρε εκ νέου τον λόγο στη Βουλή μετά τα όσα είπαν για τον κ. Βαρουφάκη ο Μάκης Βορίδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος και ξεκαθάρισε τι ακριβώς εννοούσε.

«Ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση, τουλάχιστον για τους συναδέλφους ή τις συναδέλφισσες που όταν ο Θεός μας μοίραζε το γονίδιο του χιούμορ, δεν κρατούσαμε ομπρέλα. Όταν είπα ότι ο Σάμιουελ Τζόνσον, είχε πει ότι το τελευταίο καταφύγιο του μπαγαπόντη είναι ο πατριωτισμός και για σας είναι ο κ. Βαρουφάκης, είναι προφανές ότι εννοούσα, ότι σε λίγο, έτσι όπως το πάτε μερικοί και μερικές, θα μας πείτε ότι ο κ. Βαρουφάκης φταίει ότι η Εθνική Ελλάδος έχασε δύο φορές, εντός και εκτός από τα νησιά Φερόε και ο κ. Βαρουφάκης φταίει ότι είχαμε το πιο βροχερό έτος τα τελευταία χρόνια», είπε αρχικά ο κ. Τσακαλώτος και συνέχισε:

«Προφανώς εννοούσα ότι κρύβετε πίσω από αυτό τις μεγάλες ευθύνες σας για την οικονομία. Η διακυβέρνηση 10-15 ήταν μια πολύ μεγάλη αποτυχία, με πολύ μεγάλα λάθη, με λάθη που θα μπορούσατε να τα είχατε αποφύγει, ακόμα και με τη δική σας ιδεολογία».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τσακαλώτος: Για όλα φταίει ο αντιβαρουφακισμός… – ΒΙΝΤΕΟ

Η “παρατήρηση” του Κουτσούμπα στον Κρεμαστινό – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λοβέρδος στον Κρεμαστινό: “Είναι πολύ ενοχλητικό το κουδούνι” – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ