Νέα επίθεση της Κωνσταντοπούλου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – ΒΙΝΤΕΟ

«Δυστροπούντα πρόεδρο» χαρακτήρισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την έναρξης των εργασιών της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

«Δυστροπούντα πρόεδρο» χαρακτήρισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την έναρξης των εργασιών της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

«Θυμίζω ότι σε αυτή την ημερομηνία έχουμε δύο θέματα», ανέφερε αρχικά η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και συνέχισε: «Το ένα θέμα είναι να πάρει απόφαση η Επιτροπή για να ζητήσει από τον δυστροπούντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας να διαβιβάσει τα πρακτικά της, υπό την Προεδρία του, σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου του 2015, ακριβώς την επομένη του δημοψηφίσματος».

Δείτε το απόσπασμα:

 

“Αποδεικνύεται δυστυχώς ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος από την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν κάνει τίποτα άλλο από το να προωθεί τα μνημόνια” σημείωσε η κ. Κωνσταντοπούλου.

 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντοπούλου: Ο Φλαμπουράρης μου είπε να μην ζορίζω τον Στουρνάρα – ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.