Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: Ανοίγουν τη Δευτέρα όλες οι τράπεζες

Την ερχόμενη Δευτέρα ανοίγουν τα υποκαταστήματα όλων των τραπεζών σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται τραπεζικές πηγές... ΔΙΑΒΑΣΤΕ Ε

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Την ερχόμενη Δευτέρα ανοίγουν όλα τα υποκαταστήματα όλων των τραπεζών σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων που επικαλείται τραπεζικές πηγές, ωστόσο θα παραμείνει το όριο ανάληψης των 60 ευρώ την ημέρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι πολίτες θα μπορούν, αντί να παίρνουν καθημερινά 60 ευρώ, να λαμβάνουν σωρευτικά τα ποσά που δικαιούνται, προκειμένου να μη δημιουργούνται ουρές στα καταστήματα ή στις αυτόματες ταμειακές μηχανές (ΑΤΜ) των τραπεζών. Για παράδειγμα, εάν ένας πολίτης δεν προσέλθει μία ημέρα για ανάληψη 60 ευρώ, θα μπορεί την επομένη να λαμβάνει 120 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Πώς και πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.