Πυρκαγιά σε επιβατηγό πλοίο που έκανε το δρομολόγιο Μπάρι – Δυρράχιο

Πυρκαγιά ξέσπασε σε επιβατηγό πλοίο το οποίο είχε σαλπάρει από το Μπάρι της Ιταλίας με προορισμό το Δυρράχιο της Αλβανίας... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Πυρκαγιά ξέσπασε σε επιβατηγό πλοίο το οποίο είχε σαλπάρει από το Μπάρι της Ιταλίας με προορισμό το Δυρράχιο της Αλβανίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η πυρκαγιά ξέσπασε στο φέρρυ-μποτ Francesca όταν βρισκόταν σε απόσταση επτά ναυτικών μιλίων από το Μπάρι. Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα στην ιστοσελίδα της, στο πλοίο έχουν επιβιβασθεί περίπου τριακόσια άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του πληρώματος, και η πυρκαγιά – η οποία φέρεται να ξέσπασε στο μηχανοστάσιο – προς το παρόν ελέγχεται.

Ιταλοί πυροσβέστες κατάφεραν να ανέβουν στο φέρρυ-μποτ Francesca και έως τώρα δεν έχει δοθεί εντολή εγκατάλειψης του πλοίου, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Διαβάστε επίσης

Τουρκικό φορτηγό πλοίο βομβαρδίστηκε ανοιχτά της Λιβύης

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.