Η Nicole Kidman ταξίδεψε μέχρι την μαγευτική Σκωτία για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, “The Railway Man”. H ιστορία διαδραματίζεται κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και αφορά στη ζωή ενός Βρετανού αξιωματικού, του Lamax, που υποδύεται ο ηθοποιός Jeremy Irvene.Τα γυρίσματα ξεκίνησαν μόλις χθες και ήδη, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από το πλατό.
Οπως φαίνεται, σ’αυτή την ταινία, η Nicole Kidman έχει αποχωριστεί την ξανθιά της κόμη για ένα κοντό, καστανό καρέ.Η συγκεκριμένη σκηνή, γυρίστηκε μέσα σε ένα τρένο του προηγούμενου αιώνα, με μπόλικο κάμποσο σκοτσέζικο κρύο, πράγμα που μάλλον επηρέασε την ηθοποιό, μιας και – όπως αναφέρει το δημοσίευμα – η ψυχολογία της, δεν ήταν καθόλου καλή. Μόλις όμως βγήκε ο ήλιος, η Kidman έσκασε το πρώτο της χαμόγελο.
Ένα μέρος της ταινίας θα γυριστεί στην πατρίδα της Kidman, την Αυστραλία κι ένα άλλο στην Ταϊλάνδη. Αρχικά, το συγκεκριμένο ρόλο επρόκειτο να παίξει η Rachel Weisz, που αναγκάστηκε να αποσυρθεί γιατί είχε πολλές υποχρεώσεις.
To κρύο έφερε μελαγχολία…
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
12 λεπτά πριν
Το Ιράν πλησιάζει σε μια επανάσταση που θα αναδιαμορφώσει τον κόσμο – «Η πιο σημαντική στιγμή για τη χώρα από το 1979»
16 λεπτά πριν
ΔΥΠΑ: Επιδοτήσεις 17.500 ευρώ σε ανέργους για να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση – Όλες οι λεπτομέρειες
11 ώρες πριν
Bloomberg: Βρετανία και Γερμανία συζητούν την παρουσία δυνάμεων του ΝΑΤΟ στη Γροιλανδία
5 ώρες πριν
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026: Ζυγοί, είστε έτοιμοι για μια ανανέωση στη ζωή σας
9 ώρες πριν
Η θρυλική μάχη του 1003 αποδείχθηκε αληθινή – Πώς 500 άνδρες κατατρόπωσαν 20.000 στρατιώτες
7 λεπτά πριν
Οι αθλητικές μεταδόσεις 12/1/2026
9 λεπτά πριν
Αυτή την Κυριακή με τη Realnews: Στοιχειωμένα μυστικά της Emmeline Duncan – Μαζί αστυνομικά best sellers
10 λεπτά πριν
Νέα Ιωνία: Έπεσαν τσιμέντα από γέφυρα – Κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του νοσοκομείου «Αγία Όλγα»
ENIKOS NETWORK
Την Κυριακή με τη Realnews: Δωροεπιταγή 10€