Μέτρα στα λιμάνια για την επιστροφή των εκδρομέων

Μέτρα για τη διευκόλυνση της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα έχει λάβει από το πρωί το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μέτρα για τη διευκόλυνση της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα έχει λάβει από το πρωί το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Σε όλα τα σημεία κατάπλου των πλοίων υπάρχουν στελέχη του λιμενικού, προκειμένου να διευκολύνουν τους ταξιδιώτες επιβάτες που επιστρέφουν στον κλεινόν άστυ.

Το Λιμενικό Σώμα συμβουλεύει επίσης αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, ότι καλό είναι να φτάνουν μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου.

Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταφθάσουν σήμερα από διάφορα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και τις Κυκλάδες 13 πλοία, ενώ από νησιά του Αργοσαρωνικού θα υπάρξουν 13 κατάπλοι υδροπτερύγων και 15 Ferriboat.

Στη Ραφήνα θα έχει 7 κατάπλους πλοίων από τις Κυκλάδες και 6 από το Μαρμάρι, ενώ έξι κατάπλοι πλοίων θα έχει επίσης το λιμάνι του Λαυρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

O Ρέμος κάνει Ανάσταση στη Μύκονο – ΒΙΝΤΕΟ

Κλείνουν νωρίτερα σήμερα τα μουσεία

Τεράστια υπαίθρια ψησταριά στο Άλσος Στρατού – Η Κουντουρά έσυρε τον χορό – ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.