Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Οι Έλληνες chef μαγειρεύουν για την άνοιξη!

Δοκιμάστε: Παραλλαγή τάρτας με τυρί κατσικίσιο και δυόσμο, Πασχαλινή φωλιά με κρέμα ρικότας, Κατσικίσιο μπούτι σε αλάτι θαλασσινό, Κρητικούς κεφτέδες, Χοιρινό φιλέτο με ξερά σύκα, Γεμιστές πιπεριές με κοτόπουλο, κρητική γραβιέρα και άγρια μανιτάρια, Πετεινό κρασάτο με μπέικον και καλαμπόκι, Ροδιακό πιλάφι με κόκορα και ρεβίθια, Γεμιστούς κεφτέδες «κόκκινο γλειφιτζούρι», Κρέμα αρακά και τσουκνίδας σε μπρουσκέτα, Ανοιξιάτικη κρεατόπιτα, Πένες με πέστο από μάραθο, άρωμα λουίζας και νιφάδες αμυγδάλου και Εκλέρ με κρέμα από φιστίκι Αιγίνης.

Την Κυριακή 5 Απριλίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK