Spiegel: Ισχυροποίηση της χώρας τους στην ΕΕ “βλέπουν” οι Γερμανοί

Το 84% των Γερμανών θεωρεί την χώρα του σήμερα ισχυρότερη από ό,τι στο παρελθόν εντός ΕΕ, σύμφωνα με δημοσκόπηση του γερμανικού περιοδικού Spiegel... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Το 84% των Γερμανών θεωρεί ότι η Γερμανία είναι σήμερα πολιτικά και οικονομικά πιο ισχυρή στην Ευρώπη σε σχέση με το παρελθόν, ενώ το 66% εκτιμά ότι η γερμανική κυβέρνηση εκφράζει την ισχυρή πολιτική και οικονομική θέση της Γερμανίας στην ΕΕ με τον κατάλληλο τρόπο, σύμφωνα με δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύεται στο περιοδικό “Der Spiegel” που κυκλοφορεί αύριο.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, μόλις ο ένας στους πέντε (26%) δηλώνει ότι η Γερμανική κυβέρνηση θα έπρεπε να είναι πιο μετριοπαθής και συγκρατημένη ως προς το πώς εμφανίζεται εντός ΕΕ, ενώ το 71% έχει αντίθετη άποψη.

Διαβάστε επίσης:

Berliner Zeitung: Το χρέος θα ήταν μικρότερο χωρίς τα μέτρα λιτότητας

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google