Καμμένος: Γύρισε σελίδα ο τόπος – ΒΙΝΤΕΟ

«Πλέον, το Σύνταγμα θα δουλεύει, θα λειτουργεί, όπως προβλέπει η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, θα λειτουργεί ξανά από την αρχή, μετά από 2,5 χρόνια», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝ.ΕΛ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

«Πλέον, το Σύνταγμα θα δουλεύει, θα λειτουργεί, όπως προβλέπει η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, θα λειτουργεί ξανά από την αρχή, μετά από 2,5 χρόνια», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝ.ΕΛ, προσθέτοντας: «Και το λέω αυτό, διότι στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο ο απελθών πλέον Πρωθυπουργός δεν απάντησε ούτε σε μία ερώτηση πολιτικού αρχηγού».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Δεν εμφανίστηκε στη Βουλή, υποτίμησε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και, τελικά, όπως είδατε χθες, αρνήθηκε ακόμα και να παραδώσει. Γύρισε σελίδα ο τόπος».

Δείτε το βίντεο από το Star:

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google