“Άναψε φωτιές” η παρουσία Λαζαρίδη στις διαπραγματεύσεις

“Άναψε φωτιές” η παρουσία Λαζαρίδη στις διαπραγματεύσεις

 

«Φωτιές άναψε» η παρουσία του Χρύσανθου Λαζαρίδη στην συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη με την τρόικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Οικονομικών και του ζήτησε να μετέχει και εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Ο Γκίκας Χαρδούβελης του απάντησε ότι δεν είναι ορθό να παρίστανται κομματικές αντιπροσωπείες στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών. Ο κ. Βενιζέλος, δεν επέμεινε, ενημέρωσε στελέχη του ΠΑΣΟΚ ότι δεν θα παρίστανται στις συζητήσεις και έληξε το θέμα.

Ωστόσο, σήμερα, λίγο πριν αρχίσει η συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών με την τρόικα, στο γραφείο του εμφανίστηκε ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού και βουλευτής Επικρατείας, Χρύσανθος Λαζαρίδης.  Σύμφωνα με πληροφορίες, τότε ο Γκίκας Χαρδούβελης πήρε τηλέφωνο τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον ενημέρωσε για την παρουσία του κ. Λαζαρίδη στο Υπουργείο Οικονομικών. Μάλιστα του είπε ότι δεν είχε προσυμφωνηθεί η παρουσία του αλλά ότι ήταν αιφνιδιαστική.

 

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟ-Η συνάντηση του Χαρδούβελη με την τρόικα

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ