Συνελήφθη ο “ποντικός” που άδειαζε αυτοκίνητα στο Νέο Ψυχικό

Συνελήφθη ο “ποντικός” που άδειαζε αυτοκίνητα στο Νέο Ψυχικό

 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο φόβος και ο τρόμος κατοίκων Νέου Ψυχικού . Ο 45χρονος άνδρας ο οποίος είχε “ανοίξει” τουλάχιστον 17 αυτοκίνητα συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Λίγο νωρίτερα μάλιστα είχε διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Νέου Ψυχικού, ο συλληφθείς τους τελευταίους δύο μήνες είχε διαπράξει τουλάχιστον 17 διαρρήξεις-κλοπές από αυτοκίνητα στην ίδια περιοχή αφαιρώντας χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, πλήθος γυαλιών ηλίου, φορτιστές κινητών τηλεφώνων, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί πλοηγοί ( GPS ), πορτοφόλια, έγγραφα και άλλα αντικείμενα .

Ο συλληφθείς, ο οποίος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ