ΒΙΝΤΕΟ-Η Κανέλλη διέκοψε τον Κικίλια για τα ΜΑΤ στους ΑμεΑ

Με μία παρέμβασή της διέκοψε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος μιλούσε από το βήμα της Βουλής για τις προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ΒΙΝΤΕΟ-Η Κανέλλη διέκοψε τον Κικίλια για τα ΜΑΤ στους ΑμεΑ

Με μία παρέμβασή της διέκοψε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος μιλούσε από το βήμα της Βουλής για τις προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο.

Η κ. Κανέλλη τότε παρενέβη, θέλοντας να ανατρέψει τον ισχυρισμό του κ. Κικίλια, λέγοντας: «Με δακρυγόνα στα ΑμεΑ, μας λέτε για ανθρώπινο πρόσωπο;».

Ο υπουργός, μετά την ολιγόλεπτη διακοπή, πήρε το λόγο, μην θέλοντας να δώσει συνέχεια, αναφέροντας, απευθυνόμενος στη βουλευτή του ΚΚΕ, το εξής: «Υπάρχει σεβασμός για τη συνάδελφο και το γνωρίζει. Δεν πειράζει η διακοπή ούτε και η παρατήρηση».

Δείτε το βίντεο:

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.