Τίγρης κατασπάραξε 8χρονο κορίτσι
Ένα 8χρονο κορίτσι, που ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του, κατασπάραξε μια τίγρης σε πάρκο διασκέδασης στην Κίνα.
Το πάρκο Leheledu Amusement Park φιλοξενούσε για λίγες ημέρες ένα τσίρκο και η μικρή Juan Niu πλησίασε το κλουβί με τις τίγρεις. Τότε μία από αυτές τράβηξε το κοριτσάκι μέσα στο κλουβί και το κατασπάραξε.
Παρά το γεγονός ότι τα ζώα είναι εκπαιδευμένα, η τίγρης επιτέθηκε στο παιδί. Όταν τη μετέφεραν στο νοσοκομείο η Juan ήταν ακόμα ζωντανή αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.
Τον περασμένο μήνα, ένα 9χρονο αγόρι είχε χάσει το χέρι του όταν του επιτέθηκε αρκούδα σε ζωολογικό κήπο της επαρχίας Χενάν στην Κίνα. Το αγόρι είχε πηδήξει το προστατευτικό κιγκλίδωμα επειδή ήθελε να ταΐσει το ζώο.
Δείτε τις φωτογραφίες

Μητσοτάκης: Καταθέστε πρόταση συζήτησης για το κράτος δικαίου και να αναμετρηθούμε στη Βουλή
Το Όρος Αραράτ και η Κιβωτός του Νώε: Τρεις θρησκείες, ένα βουνό και η αιώνια αναζήτηση νοήματος
Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν ένα σημαντικό σημάδι από το σύμπαν – «Η ζωή σας αρχίζει να αλλάζει κατεύθυνση»
Κώστας Δόξας: «Έχω φάει τρελό ξύλο, δεν έχω ακουμπήσει άνθρωπο – Μπαινόβγαινα 14 μήνες σε ψυχιατρείο»
Φάμελλος: «Τα Τέμπη δεν ήταν “η κακιά στιγμή” ή “ένα ανθρώπινο λάθος”, αλλά αποτέλεσμα επιλογών»
ENIKOS NETWORK
Πόσες ώρες πρέπει να σταματήσουμε το φαγητό πριν τον ύπνο για να προστατεύσουμε την καρδιά μας και να μην παχύνουμε