Νεκρός Γερμανός τουρίστας στην Πρέβεζα

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα, στην Αμμουδιά της Πρέβεζας όπου παραθέριζε ένας 58χρονος τουρίστας. Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν Γερμανό υπήκοο... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Νεκρός Γερμανός τουρίστας στην Πρέβεζα

 

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα, στην Αμμουδιά της Πρέβεζας όπου παραθέριζε ένας 58χρονος τουρίστας. Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν Γερμανό υπήκοο ο οποίος παραθέριζε στην Αμμουδιά και βρέθηκε νεκρός μέσα στο τροχόσπιτο στο οποίο διέμενε κατά τις διακοπές του στο δασάκι κοντά στην παραλία του χωριού.

Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος του 58χρονου πιθανόν να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η σωρός του μεταφέρθηκε στα Γιάννενα, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία που οδήγησε στον θάνατον τον άτυχο άντρα.

 

 

Πηγή pamepreveza.gr]

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.