Στο πλευρό του Μώραλη μέλη της ολυμπιακής οικογένειας

Στο πλευρό του Μώραλη μέλη της ολυμπιακής οικογένειας

 

Σημαντικές προσωπικότητες του Ολυμπιακού τάσσονται στο πλευρό της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη στην προεκλογική μάχη για τον δημαρχιακό θώκο του Πειραιά.

Μεταξύ αυτών ο τέως αντιδήμαρχος Γιώργος Δαβάκης, η Σταυρούλα Αντωνάκου, διεθνής πολίστρια του Εθνικού, Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια και ο Νίκος Μαντούβαλος, μάνατζερ γυναικείας ομάδας βόλει ολυμπιακού και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με το Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Γιώργος Δαβάκης, τέως αντιδήμαρχος Βασίλη Μιχαλολιάκου

Μετά από διαρκή παρουσία στα δημοτικά πράγματα και θερώντας πως έχω υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τους συμπολίτες μου, που με εμπιστεύθηκαν επανειλημμένως. Πλέον, θεωρώ πως ήρθε η ώρα να πάψουμε να παλεύουμε για το αυτονόητο και να οδηγήσουμε τον Πειραιά σε μια νέα εποχή. Εγγύηση επιτυχίας γι᾽αυτό, συνιστά το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη την πρόταση του οποίου να συμμετέχω στον συνδυασμό του, αποδέχθηκα με χαρά και τιμή. Επίσης, θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που σ᾽αυτή την συγκυρία βγαίνει μπροστά για να συμβάλλει στην προσπάθεια για την αναγέννησης της πόλης μας και την ένταξή της σε αναπτυξιακή τροχιά.

Σταυρούλα Αντωνάκου, διεθνής πολίστρια του Εθνικού, Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια

Ως αθλήτρια, αλλά πάνω απ᾽ όλα ως Πειραιώτισσα, αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του υποψηφίου δημάρχου, Γιάννη Μώραλη, να συμμετάσχω κι εγώ στην προσπάθεια για την ένταξη της πόλης μας σε μια νέα εποχή δημιουργίας. Ιδιαίτερη δε χαρά, μου προκαλεί η ενεργός εμπλοκή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στο εγχείρημα αυτό, η διαδρομή και το όραμα του οποίου αποτελεί δικλείδα ασφαλείας για το μέλλον του Πειραιά μας και την δημιουργία θέσεων εργασίας για τις νέες γενιές Πειραιωτών. Βασική μου προτεραιότητα θα είναι φυσικά η ανάπτυξη του υγιούς αθλητισμού καθώς και η δημιουργία χώρων άθλησης για όλες τις ηλικίες. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην δώσω ιδιαίτερη έμφαση στον υγρό στίβο και στην ενίσχυση όλων των σωματείων του Πειραιά.

Νίκος Μαντούβαλος, μάνατζερ γυναικείας ομάδας βόλει ολυμπιακού και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με το Βασίλη Μιχαλολιάκο

Ως νέος άνθρωπος και ενεργό μέλος του Ολυμπιακού, δεν θα μπορούσα να μην ανταποκριθώ στο κάλεσμα του κ. Γιάννη Μώραλη για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί τον Πειραιά της νέας εποχής. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην σταθώ στην παρουσία του ηγέτη της ομάδας που αγαπώ από παιδί, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μου μετέδωσε το πάθος του για την είσοδο του Πειραιά σε μια εποχή ανάπτυξης, ευημερίας και δημιουργίας θέσεων εργασίας μέσω ενός καθ´ όλα ρεαλιστικού σχεδίου. Πρωταρχική μου μέριμνα, θα είναι η απελευθέρωση χώρων άθλησης για τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης, τα προβλήματα των οποίων γνωρίζω από πρώτο χέρι λόγω της ενασχόλησής μου με το γυναικείο βόλεϊ του Ολυμπιακού.

 

Πηγή:real.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ