Εξαπατούσαν ηλικιωμένους

Εξαπατούσαν ηλικιωμένους

 

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και την Αρκαδία, ενώ συνελήφθησαν στον Μελιγαλά Μεσσηνίας, δύο Ρομά 35 και 36 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για απάτη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δύο Ρομά, στου Φίλια Μεσσηνίας, προσέγγισαν ηλικιωμένη και προσπάθησαν να την εξαπατήσουν με το πρόσχημα δήθεν οφειλής συγγενικού της προσώπου, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε την απόπειρα εξαπάτησης.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε επιπλέον ότι, οι συλληφθέντες το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην Καλλιρρόη, στην Μεσσήνη Μεσσηνίας και στα Περιβόλια Αρκαδίας, είχαν εξαπατήσει τρεις ηλικιωμένες αντίστοιχα και τους είχαν αποσπάσει χρήματα με το πρόσχημα οφειλής συγγενικού τους προσώπου.

Συνολικά από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει χρηματικό όφελος που αγγίζει τις 7.000 ευρώ. Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν χρήματα, τα οποία αποδόθηκαν στις ιδιοκτήτριες τους, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. επιβατηγό όχημα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ