ΚΚΕ: Να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης

«Το ΚΚΕ καταδικάζει την πολιτική της κυβέρνησης σε βάρος των μεταναστών», αναφέρει σε σχόλιό του το ΚΚΕ για τα γεγονότα στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ΚΚΕ: Να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης

«Το ΚΚΕ καταδικάζει την πολιτική της κυβέρνησης σε βάρος των μεταναστών», αναφέρει σε σχόλιό του το ΚΚΕ για τα γεγονότα στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα και προσθέτει:

 «Για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Αμυγδαλέζα έχει βαριές ευθύνες. Η δική της πολιτική και η πολιτική της ΕΕ ευθύνεται για τη μαζική μετανάστευση και προσφυγιά, εντείνει το κυνήγι σε βάρος των μεταναστών και προσφύγων, τους φυλακίζει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης με απάνθρωπες συνθήκες κράτησης, εγκλωβίζει χιλιάδες ταλαιπωρημένους ανθρώπους στην Ελλάδα, με τον Κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ και τη συνθήκη Σένγκεν.

 Ο λαός πρέπει να απαιτήσει το κλείσιμο των στρατοπέδων συγκέντρωσης και τη δημιουργία ανοιχτών κέντρων φιλοξενίας, τη νομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, τη χορήγηση πολιτικού ασύλου σε όσους το δικαιούνται και ταξιδιωτικών εγγράφων για να μεταβούν στις χώρες προορισμού τους».

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.