Αποφασίζουν το απόγευμα οι αγρότες

Σήμερα στις πέντε το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Αποφασίζουν το απόγευμα οι αγρότες

Σήμερα στις πέντε το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Μετά την άκαρπη χθεσινή συνάντηση στην Αθήνα με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, όπου του ζήτησαν μεταξύ άλλων, να πάρει πίσω τους νέους φορολογικούς νόμους, παρουσιάζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

Ο κ. Στουρνάρας απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει δεκτό το αίτημα για να αναστολή εφαρμογής των μέτρων, αλλά και ότι μπορεί να γίνει συζήτηση επί μέρους ζητήματα.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google