Σύλληψη 15 μεταναστών και δύο διακινητών

Περίπου 1.500 ευρώ θα κόστιζε στον κάθε ένα από τους 15 μετανάστες, που εντοπίστηκαν στην περιοχή Κεφαλόβρυσο της Αιτωλοακαρνανίας, το ταξίδι στην Ιταλία, με την βοήθεια των διακινητών... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σύλληψη 15 μεταναστών και δύο διακινητών

Περίπου 1.500 ευρώ θα κόστιζε στον κάθε ένα από τους 15 μετανάστες, που εντοπίστηκαν στην περιοχή Κεφαλόβρυσο της Αιτωλοακαρνανίας, το ταξίδι στην Ιταλία, με την βοήθεια των διακινητών.

Μαζί με τους μετανάστες, συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Ιράκ και Συρίας, ηλικίας 47 και 29 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά παράνομων αλλοδαπών από την Ελλάδα στην Ιταλία.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν δυο ακόμα άτομα που αναζητούνται, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, επέβαιναν σε αυτοκίνητο, που πήγαινε μπροστά από το φορτηγό, ως «προπομπός».

Το φορτηγό που μετέφερε τους μετανάστες, εντοπίστηκε κατά την διάρκεια ελέγχων στο 45ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του Κεφαλοβρύσου, ενώ από την έρευνα που έκανε το αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού, προέκυψε, ότι οι μετανάστες είχαν επιβιβαστεί στο φορτηγό από διάφορα σημεία της Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι 15 μετανάστες είναι υπήκοοι Ιράκ και Συρίας, ηλικίας από 13 έως 36 ετών.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.