Συγκέντρωση έξω από το ΥΠΕΣ

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Συγκέντρωση έξω από το ΥΠΕΣ

 

Χιλιάδες εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκηση βρίσκονται αυτή την ώρα συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος,όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιάννη Μιχελάκη και Κυριάκο Μητσοτάκη, με τις συνδικαλιστικές ηγεσίες των εργαζομένων στο Δημόσιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η συνάντηση γίνεται με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να ενταχθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πρόγραμμα της κινητικότητας.

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και τους δήμους, που αντιδρούν στο πρόγραμμα της κινητικότητας, συγκεντρώθηκαν το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη και πραγματοποίησαν πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, χρησιμοποιώντας ως προπομπό της πορείας, αυτοκίνητα, μηχανάκια και ποδήλατα της Δημοτικής Αστυνομίας.

Λίγο πριν από τις 14.00, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν από το υπουργείο, καθώς δεν έγινε η συνάντηση που είχαν ζητήσει με τον κ. Μητσοτάκη, και κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Εσωτερικών.

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK