Αμοιρίδης σε Ρεπούση:Oι 300 του Λεωνίδα ήταν όντως 300;

Αντιδράσεις και σχόλια ακόμα και στους κόλπους της ΔΗΜΑΡ έχουν προκαλέσει οι τελευταίες δηλώσεις της ιστορικού και βουλευτή Μαρία Ρεπούση... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Αμοιρίδης σε Ρεπούση:Oι 300 του Λεωνίδα ήταν όντως 300;

 

Αντιδράσεις και σχόλια ακόμα και στους κόλπους της ΔΗΜΑΡ έχουν προκαλέσει οι τελευταίες δηλώσεις της ιστορικού και βουλευτή Μαρία Ρεπούση.

Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω σκηνή που διαδραματίστηκε στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ την Παρασκευή το πρωί.Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (και γνωστός για τα πειράγματά του) Γιάννης Αμοιρίδης, όπως ο ίδιος αφηγείται, πλησίασε την κυρία Μαρία Ρεπούση (φωτογραφία δεξιά) και της είπε: «Δεν μου λες, Μαρία μου, οι 300 του Λεωνίδα ήταν όντως 300 ή ήταν 30.000 και μας κοροϊδεύουν;».Η κυρία Ρεπούση τον κοίταξε έκπληκτη και του απάντησε: «Οχι, Γιάννη, ήταν 300. Ηταν και άλλοι αλλά έφυγαν και έμειναν οι 300». Ο κ. Αμοιρίδης όμως επέμεινε: «Σίγουρα ήταν 300 ακριβώς ή 301 ή 302;». Και γέλασαν οι πάντες.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.