Γερμανία-Αυξήθηκε η ανεργία

Η ανεργία στη Γερμανία αυξήθηκε για τρίτο διαδοχικό μήνα τον Μάιο κατά 21.000 ανθρώπους, έναν αριθμό που ήταν υψηλότερος του αναμενομένου, σύμφωνα με το ομοσπονδιακό γραφείο ανεργίας... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Γερμανία-Αυξήθηκε η ανεργία

Η ανεργία στη Γερμανία αυξήθηκε για τρίτο διαδοχικό μήνα τον Μάιο κατά 21.000 ανθρώπους, έναν αριθμό που ήταν υψηλότερος του αναμενομένου, σύμφωνα με το ομοσπονδιακό γραφείο ανεργίας. Η αύξηση αυτή ώθησε τον αριθμό των ανέργων στα 2,96 εκατ., σύμφωνα με εποχικά προσαρμοσμένα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η κρατική αυτή υπηρεσία. Παρ’ όλ’ αυτά, ποσοστιαία η ανεργία δεν μεταβλήθηκε, παραμένοντας στο 6,9% για όγδοο μήνα στη σειρά.

Αναλυτές που ερωτήθηκαν από το πρακτορείο οικονομικών ειδήσεων dpa-AFX προέβλεπαν ότι οι ουρές των ανέργων θα μεγεθύνονταν πολύ λιγότερο, κατά περίπου 5.000, από 4.000 τον Απρίλιο.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google