Συνέλαβαν δύο ληστές στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Καλαμάκι Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου και των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Συνέλαβαν δύο ληστές στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν  χθες το απόγευμα στο Καλαμάκι Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου και των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, δύο Έλληνες 28 και 31 ετών διότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης για ληστεία σε χρυσοχοείο κατά συναυτουργία και οπλοχρησία καθώς και για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα οι δύο συλληφθέντες  την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου του 2012, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο στην πόλη της Ζακύνθου, απείλησαν με πιστόλι τον 61χρονο ιδιοκτήτη, έσπασαν με λοστό την τζαμαρία και αφαίρεσαν από τις προθήκες του καταστήματος κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 70.000 ευρώ περίπου.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου εντοπίστηκαν χθες στο Καλαμάκι Ζακύνθου οι δύο δράστες και στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8 γραμμαρίων περίπου.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.