Ο υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης δήλωσε ότι «Οι 36.000 που δεν απογράφηκαν είναι αυτοί που μας έκλεβαν εν ψυχρώ», ενώ υποστήριξε ότι υπάρχουν άλλοι τόσοι οι οποίοι «παίρνουν επίδομα νομότυπα αλλά χωρίς να το δικαιούνται», τους οποίους όμως θα αποκαλύψουν σε δύο μήνες λόγω έλλειψης οργάνωσης.Επίσης, επεσήμανε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στα επιδόματα μαϊμού «Θα διωχθούν και πειθαρχικά και ποινικά οι γιατροί που έχουν συμβάλει στην έκδοση των επιδομάτων». Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του όπως προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο του MEGA.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
26 λεπτά πριν
Δημοσκόπηση Alco: Στο 23,6% η ΝΔ, στο 11,6% το ΠΑΣΟΚ – Η άποψη των πολιτών για αγρότες, εκλογές και Τσίπρα
5 ώρες πριν
Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη «βουνό» έως τις 21 Δεκεμβρίου – «Η ανατροπή που περιμένετε πλησιάζει»
2 ώρες πριν
Γάμος: Αν ένας άνδρας νιώθει βαθιά μοναξιά, θα αρχίσει να κάνει αυτά τα 11 πράγματα μέσα στο σπίτι
10 λεπτά πριν
Χάρης Βαρθακούρης: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου με την Αντελίνα Βαρθακούρη – «Η μέρα που (ξανά)παντρευτήκαμε…»
19 λεπτά πριν
Επιστήμονες αποκαλύπτουν πότε μπορεί να εξαφανιστούν οι παγετώνες της Γης – Υπό απειλή πασίγνωστες οροσειρές του πλανήτη
ENIKOS NETWORK
Πότε το χρόνιο ροχαλητό να αποτελέσει ένδειξη κινδύνου για την καρδιά; Τι λένε οι ειδικοί