Θα επανακατατεθεί η διάταξη Μανιτάκη

Μετά το Πάσχα θα επανακατατεθεί η διάταξη Μανιτάκη που αποσύρθηκε από το πολυνομοσχέδιο, με νέα διατύπωση που θα εξασφαλίζει τη συναίνεση όλων των μερών.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Θα επανακατατεθεί η διάταξη Μανιτάκη

 

Μετά το Πάσχα θα επανακατατεθεί η διάταξη Μανιτάκη που αποσύρθηκε από το πολυνομοσχέδιο, με νέα διατύπωση  που θα εξασφαλίζει τη συναίνεση όλων των μερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα διαταξη θα είναι διατυπωμένη ώστε να προστατεύεται το συνταγματικό δικαιωμα της έννομης προσφυγής από τον εργαζόμενο ενώ θα προβλέπονται διαδικασίες εξπρές ώστε να μην χρονοτριβούν οι υποθέσεις.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για αντιδράσεις “γαλάζιων” βουλευτών  οι οποίοι ανέφεραν ότι η διάταξη Μανιτάκη κινούνταν έως και ξεπερνούσε τις συνταγματικές επιταγές.

 

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε ολόκληρο το πολυνομοσχέδιο

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.