Ευχάριστα νέα για τον 15χρονο

Ευχάριστα είναι τα νέα που φθάνουν από την κλινική του Αννόβερο Γερμανίας για τον 15χρονο μαθητή από την Πάτρα, η ιστορία του οποίου έχει συγκινήσει το πανελλήνιο... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ευχάριστα νέα για τον 15χρονο

Ευχάριστα είναι τα νέα που φθάνουν από την κλινική του Αννόβερο Γερμανίας για τον 15χρονο μαθητή από την Πάτρα, η ιστορία του οποίου έχει συγκινήσει το πανελλήνιο. Ο μαθητής υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και χθες μάλιστα κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και του λέκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών Βασίλη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος τον συνόδευσε στη Γερμανία.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της υγείας του, αφού λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε είχε κάποια κινητικά προβλήματα στο δεξί χέρι και πόδι του.

Επόμενο στάδιο είναι η αποκατάσταση με φυσικοθεραπεία. Ο 15χρονος θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα σε τουλάχιστον 3 με 4 εβδομάδες.

 

Πηγή: thebest.gr

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.