Πέντε αγωνιστικές στον Κατίδη

Ο Γιώργος Κατίδης τιμωρήθηκε με πεντε αγωνιστικές για τον ναζιστικό χαιρετισμό του, από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με την ΑΕΚ να απαλλάσεται από οποιαδήποτε ευθύνη... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Πέντε αγωνιστικές στον Κατίδη

Ο Γιώργος Κατίδης τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές για τον ναζιστικό χαιρετισμό του, από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με την ΑΕΚ να απαλλάσεται από οποιαδήποτε ευθύνη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ένωσης τιμωρήθηκε με τη δυνατότερη δυνατή ποινή που προβλέπει ο κανονισμός, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ του επέβαλε τιμωρία πέντε αγωνιστικών, τρίμηνη απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα της χώρας, καθώς και 1000 ευρώ πρόστιμο.

Όπως αναμενόταν, η ΑΕΚ απαλλάχθηκε και δεν της επιβλήθηκε καμία ποινή. Επί της ουσίας για τον παίκτη δεν αλλάζει κάτι, καθώς έχει τεθεί ούτως ή άλλως εκτός ομάδας μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα αποφασιστεί το τι θα γίνει με την περίπτωσή του, ενώ έχει αποκλειστεί δια βίου και από τις Εθνικές ομάδες.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.