Στυλίδα: Μαχαίρωσε τον φίλο του

Στυλίδα: Μαχαίρωσε τον φίλο του

Χειροπέδες σε έναν 34χρονο Ρουμάνο πέρασαν την Τετάρτη οι αστυνομικοί του Α.Τ. Στυλίδας, ο οποίος μαχαίρωσε συμπατριώτη του το ίδιο βράδυ που διασκέδαζαν μαζί και για άγνωστο λόγο τσακώθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου ένας άλλος Ρουμάνος 35 ετών βρέθηκε μέσα στα αίματα έξω από το σπίτι του στη Στυλίδα. Διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας όπου διαπιστώθηκε ότι είχε μαχαιρωθεί στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες περίπου.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι τον είχε μαχαιρώσει ο συμπατριώτης του, με τον οποίο το ίδιο βράδυ τα έπιναν μαζί και για άγνωστο λόγο τσακώθηκαν.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δράστη στη Στυλίδα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν 2 μαχαίρια τα οποία και κατασχέθηκαν.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, αφού σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για νομοθεσία περί όπλων.

ΠΗΓΗ:lamiareport.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ