BINTEO – Γιατί έκλαψε η Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Δημήτρη Αναστασόπουλο, έναν άνθρωπο που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Όταν η Ελένη διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο, λύγισε... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

BINTEO – Γιατί έκλαψε η Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Δημήτρη Αναστασόπουλο, έναν άνθρωπο που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο.

Ο καλεσμένος της, διηγήθηκε την ιστορία του και το πώς κατάφερε να μεγαλώσει. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν ήδη φορτισμένη, όταν του ζήτησε να διαβάσει ένα απόσπασμα από το βιβλίο του.

Ξεκίνησε να το διαβάζει αλλά λύγισε σ’ αυτό το σημείο: “Κάποια στιγμή άκουγα τα παιδιά να λένε ένα τραγούδι, τότε δεν κατάλαβα τι έλεγε, αργότερα το τραγουδούσα κι εγώ. Όταν ήμουν 3 ετών και πήγαινα τεσσάρων καλύτερα μανούλα μου να με έδινες στο χάρο”.

Εκεί σταμάτησε λέγοντας: ” Δεν θέλω να διαβάσω άλλο”, ενώ η φωνή ττης έτρεμε από τα κλάματα.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “Ελένη”

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.