Συγκέντρωση συνταξιούχων έξω από το ΙΚΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τις περικοπές στις συντάξεις και τις νέες ρυθμίσεις για την κοινωνική ασφάλιση πραγματοποίησαν το πρωί συνταξιούχοι του ΙΚΑ Θεσσαλονίκης… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Συγκέντρωση συνταξιούχων έξω από το ΙΚΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τις περικοπές στις συντάξεις και τις νέες ρυθμίσεις για την κοινωνική ασφάλιση πραγματοποίησαν το πρωί συνταξιούχοι του ΙΚΑ Θεσσαλονίκης.

Οι συνταξιούχοι διαμαρτύρονται και για τις οκτώ ημέρες καθυστέρησης καταβολής της σύνταξης τους, που προέκυψε από τη νέα ρύθμιση διαφοροποίησης της ημερομηνίας καταβολής των συντάξεων διαφορετικών ταμείων.

«Με τους νέους υπολογισμούς και την αύξηση των κρατήσεων έχουμε περικοπές από 5% έως 20% από την αρχή του χρόνου και με τις οκτώ μέρες που χάθηκαν κατά μέσο όρο κάθε συνταξιούχος έχασε έως και εκατόν σαράντα ευρώ» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Σαλονικιός.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.