Άγρια δολοφονία στην Αιγιάλεια: Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους – Προσήχθη 65χρονος

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στον Λόγγο Αιγιαλείας, όπου μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους, μέσα σε λίμνη αίματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο θύματα φέρουν τραύματα από μαχαίρι, με την αστυνομία να έχει αποκλείσει το σημείο και ιατροδικαστή να έχει κληθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στον Λόγγο Αιγιαλείας. Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι τους.
  • Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τα δύο θύματα φέρουν τραύματα από μαχαίρι.
  • Στην περιοχή έχει σημάνει συναγερμός με αστυνομικούς να βρίσκονται στο σημείο, το οποίο έχει αποκλειστεί, ενώ έχει κληθεί και ιατροδικαστής.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στον Λόγγο Αιγιαλείας. Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι τους. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του tempo24.news, τα δύο θύματα, ηλικίας 54 και 26 ετών,  φέρουν τραύματα από μαχαίρι.

Στην περιοχή έχει σημάνει συναγερμός με αστυνομικούς να βρίσκονται στο σημείο, το οποίο έχει αποκλειστεί, ενώ έχει κληθεί και ιατροδικαστής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ανακρίνεται ένας 65χρονος Ιταλός ο οποίος φέρεται να είναι σύντροφος της γυναίκας, αλλά δεν είναι πατέρας του 26χρονου.

Το μαχαίρι δεν βρέθηκε στο σπίτι ενώ ο 65χρονος, με τον οποίον έμεναν μαζί, υποστηρίζει πως ο ίδιος τους βρήκε νεκρούς αρνούμενος κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google