Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ανήλικος έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ανήλικος μεταφέρθηκε σε κατάσταση μέθης στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης, χθες το βράδυ, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ.
  • Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος ένιωσε αδιαθεσία έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους.
  • Για την υπόθεση συνελήφθη ο 47χρονος συνιδιοκτήτης του καταστήματος, διότι επέτρεψε την κατανάλωση αλκοολούχου ποτού στον ανήλικο.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Σε κατάσταση μέθης μεταφέρθηκε ανήλικος στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ. 

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 2 μαθήτριες έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη υπάλληλος καταστήματος ψιλικών

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος ένιωσε αδιαθεσία έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους.

Για την υπόθεση συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου ο 47χρονος συνιδιοκτήτης του καταστήματος διότι επέτρεψε την κατανάλωση αλκοολούχου ποτού στον ανήλικο.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google