Αλλάζει την 11άδα ο Στέφενς

Αλλάζει την 11άδα ο Στέφενς

Σημαντικές διαφοροποιήσεις στην βασική ενδεκάδα στον αγώνα κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την Αναγέννηση Καρδίτσας, προγραμματίζει ο Χούμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός προπονητής του ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να χρησιμοποιήσει (όπως δήλωσε στους παίκτες) εκείνους που έπαιξαν βασικοί εναντίον του Πλατανιά Χανίων το μεσημέρι της Κυριακής στην Τούμπα.

Δηλαδή προτίθεται να ξεκουράσει τους Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνη, Βίτορ, Τζιόλη, Λάζαρ, Λούκας, Στόχ, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη. Οι προαναφερθέντες είχαν ρεπό την Τρίτη και δεν συμμετείχαν στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Ποιοι όμως είναι οι επικρατέστεροι για να παίξουν στην αναμέτρηση του κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας ; Οι Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλας, Κατσικάς, Λόπεθ, Γκαρσία, Λόρενς, Γεωργιάδης, Ολίσε, Βούκιτς, Νίνης και Νέτσιντ προβάρουν φανέλα βασικών για το ματς της Πέμπτης.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να διεκδικήσουν και οι Σπυρόπουλος, Ποζατζίδης, Τζανδάρης, Δελληγιαννίδης ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Ο Στέφενς θέλει να τσεκάρει την ετοιμότητα των παικτών που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα επίσημα παιχνίδια και ζητά από αυτούς να δείξουν την μέγιστη ανταπόκριση. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης στις 20:30 στην Τούμπα με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, θα διεκδικήσει σκορ πρόκρισης. Ο αγώνας ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου στις 20:30.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ