Συνελήφθησαν δουλέμποροι

Φέρονται να είναι οι διακινητές των 27 λαθρομεταναστών που βρέθηκαν την Παρασκευή το πρωί στο ακρωτήρι Μαραθιάς Ζακύνθου... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Συνελήφθησαν δουλέμποροι

Συνελήφθησαν στην εθνική οδό Πύργου – Πατρών, από άντρες της Τροχαίας, ένας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, που φέρονται να είναι οι διακινητές των 27 λαθρομεταναστών που βρέθηκαν την Παρασκευή το πρωί στο ακρωτήρι Μαραθιάς Ζακύνθου.

Οι τρεις άντρες επέβαιναν σε όχημα, το οποίο ρυμουλκούσε ταχύπλοο, που κατά το Λιμεναρχείο μετέφερε στη Ζάκυνθο τους λαθρομετανάστες.

Οι τρεις άντρες μεταφέρθηκαν, αργά χθες το βράδυ, στο νησί και κρατούνται στο Λιμεναρχείο Ζακύνθου. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ζακύνθου.

Οι 27 λαθρομετανάστες βρίσκονται ακόμα στο νησί, ενώ πήραν άδεια προσωρινής διαμονής στη χώρα για 30 ημέρες.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.