Η Κόρα Καρβούνη τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη και δραματική σειρά του ΑΝΤ1, “Grand Hotel” και κέρδιζε τις εντυπώσεις.
Η γνωστή ηθοποιός, παράλληλα, το φετινό καλοκαίρι ενσαρκώνει την “Αντιγόνη” στην ομώνυμη τραγωδία του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ulrich Rasche. Η εν λόγω παράσταση έκανε πρεμιέρα στην Επίδαυρο και πρόκειται να κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Χιλιάδες θεατές καταχειροκρότησαν τους συντελεστές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τις τρεις ημέρες που παρουσιάστηκε το έργο.
Αγαπημένα πρόσωπα της Κόρας Καρβούνη βρέθηκαν στην πρεμιέρα της “Αντιγόνης” και την απόλαυσαν επί σκηνής. Ανάμεσά τους, η δίδυμη αδελφή της, Βικτώρια και ο καλός της φίλος, Άγγελος Μπράτης. Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία με τη δίδυμη αδελφή της ηθοποιού από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.
Όπως θα παρατηρήσετε, η Κόρα και η Βικτώρια Καρβούνη μοιάζουν απίστευτα.
