Αγνοείται ψαροντουφεκάς

Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού ψαροντουφεκά από τη Λαμία βρίσκεται σε εξέλιξη στον Παγασητικό κόλπο στην ευρύτερη περιοχή... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Αγνοείται ψαροντουφεκάς 

Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού ψαροντουφεκά από τη Λαμία βρίσκεται σε εξέλιξη στον Παγασητικό κόλπο στην ευρύτερη περιοχή Τρίκερι. Ο 35χρονος από το Παγκράτι έφυγε από το Αχίλλειο με σκάφος 4,5 μέτρων το πρωί της Πέμπτης και οι συγγενείς του που δεν είχαν καμία επικοινωνία μαζί του χθες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ειδοποίησαν το λιμεναρχείο Βόλου που ξεκίνησε στις 6 το πρωί προσπάθεια εντοπισμού του.

Στις 8.00 βρέθηκε το σκάφος και σε μικρή απόσταση η σημαδούρα του. Το λιμεναρχείο Βόλου με την συνδρομή της Στυλίδας και της Σκιάθου καθώς και εθελοντικές ομάδες με ιδιωτικά σκάφη αλωνίζουν την θαλάσσια περιοχή προκειμένου να βρουν τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά.

 

Πηγή: lamiastar.gr

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.