Δικαιωμένη από την είδηση της ομολογίας της Ειρήνης Μουρτζούκου, δήλωσε ότι αισθάνεται η μητέρα του μωρού που σκότωσε η 25χρονη το 2021.
«Αισθάνομαι δικαιωμένη πρώτα για το παιδί μου και μετά για εμένα. Πιστεύω αυτή την φορά να γίνει σωστά η διαδικασία και να πάει εκεί που πρέπει, γιατί τα παιδιά μας δεν θα τα γυρίσει πίσω κανένας. Αυτή ακόμα και στην φυλακή που θα πάει θα ζει και βασιλεύει. Την ρώτησα να μου πει ένα γιατί το έκανε και δνε πήρα απάντηση. Από εκεί και πέρα έχει ολόκληρη την πορεία μπορεί να μου απαντήσει στο γιατί» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Αν επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα θα είμαι η πρώτη που θα πω οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχει θράσος που έκλαιγε μαζί μου στο νοσοκομείο. Είναι ψυχρός δολοφόνος. Είναι φόνισσα και έπαιζε θέατρο. Είχε σφίξει ο κλοιός με το ανθρωποκτονιών και σου λέει έφτασα στα χέρια των ανθρωποκτονιών δεν με παίρνει να πω κι άλλα ψέματα, γιατί πίστευε οτι έτσι θα κερδίσει χρόνο. Πιστεύω οτι θα προφυλακιστεί. Ήταν σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση όταν τα έκανε αυτά. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν υπήρχε περίπτωση να την εμπιστευόμουν» κατέληξε η μητέρα.