Το “μυστικό” της προέδρου των Γερμανών πειρατών

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Το “μυστικό” της προέδρου των Γερμανών πειρατών

Οι Γερμανικές εκλογές πλησιάζουν και εκτός από την Μέρκελ και τον Στάινμπρουκ, υπάρχουν υποψήφιοι με ιδιαίτερες… προτιμήσεις.

Η Τζάσμιν Μάουρερ, ηγέτης του κόμματος των Πειρατών, πόζαρε με σαδομαζοχιστική περιβολή και οι φωτογραφίες, έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με το bbc, η Μάουρερ, πόζαρε για ένα ιδιωτικό φωτογραφικό πρότζεκτ, ωστόσο η Bild “ξέθαψε” της φωτογραφίες και τις δημοσιοποίησε.

Από την πλευρά της, η Μάουρερ, απάντησε: “Μια εφημερίδα με τέσσερα γράμματα προσπαθεί να με διασύρει στη λάσπη και να δημιουργήσει ένα σκάνδαλο για μερικές φωτογραφίες. Το μόνο σκάνδαλο εδώ είναι η ίδια η εφημερίδα, η οποία δεν σοκάρεται από… τον εαυτό της, όταν δημοσιεύει φωτογραφίες με γυμνές γυναίκες”, ήταν η απάντηση της μέσω του facebook.

Επίσημα, το κόμμα των Πειρατών, εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, σύμφωνα με την οποία πλέον η κ. Μάουρερ λαμβάνει πολύ περισσότερα μηνύματα στα social media, που λένε ότι θα την ψηφίσουν.

 

 

Πηγή:BBC

 

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK