Συναγερμός στα Ιωάννινα: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε δύσβατο σημείο στην Κρυόβρυση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι της Κρυόβρυσης στα Ιωάννινα και πυροσβεστικές δυνάμεις αργά το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο εγκλωβίστηκαν κυνηγετικά σκυλιά με αποτέλεσμα να ξεκινήσει επιχείρηση για την διάσωσή τους. Ωστόσο κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας ενώ αναμένεται και Ιατροδικαστής. Για το εύρημα ενημερώθηκε η εισαγγελία από την οποία αναμένεται να δοθούν οδηγίες για τους χειρισμούς που θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, εικάζεται ότι ο σκελετός ανήκει σε 23χρονο Σλοβάκο φοιτητή που εργαζόταν εθελοντικά σε ΜΚΟ και που είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Ιούλιο όταν είχε αποφασίσει να κάνει ορειβασία στο Μιτσικέλι. Παρά τις πολυήμερες προσπάθειες για την αναζήτησή του τότε δεν είχε εντοπιστεί κανένα ίχνος του.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.