ΕΙΗΕΑ: Λανθασμένη ενέργεια η παραπομπή της δημοσιογράφου Σοφίας Γιαννακά στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ

«Η παραπομπή της δημοσιογράφου Σοφίας Γιαννακά στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, για άρθρο με το οποίο εξέφρασε – με ευγένεια και ευπρέπεια – τις απόψεις της, προκαλεί έντονο προβληματισμό», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ).

ΕΙΗΕΑ – 2ο ετήσιο συνέδριο: «Έχει ρίζες βαθιές η έντυπη και υπεύθυνη ενημέρωση και έχει μέλλον το οποίο θα πρέπει να διασφαλίσουμε»

Όπως προσθέτει, «το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΗΕΑ θεωρεί λανθασμένη τη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς δίνει την αίσθηση ότι επιχειρείται έμμεση λογοκρισία».

«Οι εκδότες και οι συντάκτες οφείλουμε, πρωτίστως οι ίδιοι, να προστατεύουμε το ιερό δικαίωμα μας στην ελευθερογνωμία. Και επομένως να ενημερώνουμε το κοινό δίνοντας βήμα σε όλες τις απόψεις, χωρίς λογοκρισία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK