Νίκος Ανδρουλάκης: Το διαφορετικό, vintage μήνυμα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με «άρωμα» ΠΑΣΟΚ

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Με ένα διαφορετικό τρόπο ο Νίκος Ανδρουλάκης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα αγάπης, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Νίκος Ανδρουλάκης: «Είναι ικανοί για όλα μπροστά στον φόβο να χάσουν την εξουσία»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα επέλεξε μια vintage ταμπέλα από την Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Αγάπης, υπενθυμίζοντας ότι το Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου παραμένει διαχρονικό και ισχυρό, ακριβώς όπως και η αγάπη.

Παράλληλα, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους, αναδεικνύοντας τη σύνδεση μεταξύ των αξιών του Κινήματος και της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

«Διαχρονικό και δυνατό. Σαν την αγάπη.💚 Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK