Ντόναλντ Τραμπ: Υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί τη Γάζα, το Ισραήλ και τη Σαουδική Αραβία

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί τη Γάζα, έπειτα από τη δήλωσή του πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα «πάρουν τον έλεγχο» του παλαιστινιακού θύλακα, ο οποίος έχει υποστεί τεράστιες καταστροφές μετά από 15 μήνες πολέμου.

Μπενιαμίν Νετανιάχου: Το σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ για τη Γάζα μπορεί να αλλάξει την Ιστορία

Ο Αμερικανός πρόεδρος, μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο, τόνισε: «Λατρεύω το Ισραήλ και θα πάω εκεί κάτω, και θα πάω στη Γάζα και στη Σαουδική Αραβία και σε πολλά άλλα μέρη παντού στη Μέση Ανατολή».

Ωστόσο, δεν έδωσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την περιοδεία του.

Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα πάρουν τον έλεγχο της Γάζας – Θα την κάνουμε Κυανή Ακτή της Μέσης Ανατολής

Ο Τραμπ πρόσθεσε επίσης ότι άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα ζουν στη Λωρίδα της Γάζας, αφού η κυβέρνησή του την «αναπτύξει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK