Φάμελλος για Ολοκαύτωμα: Να διατηρήσουμε ζωντανή την οδυνηρή μνήμη, ορθώνοντας ανάστημα στον αντισημιτισμό και τον ρατσισμό

«Σήμερα, Διεθνή Ημέρα Μνήμης Θυμάτων του Ολοκαυτώματος, αποτίουμε φόρο τιμής στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, μεταξύ των οποίων και στους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες Εβραίους», αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

Σωκράτης Φάμελλος: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τα Τέμπη ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Προσθέτει, ακόμη, ότι «80 χρόνια μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι φυλετικές διακρίσεις, ο φανατισμός, η ρητορική μίσους και η μισαλλοδοξία παραμένουν απειλές για τις κοινωνίες μας».

«Η σημερινή ημέρα μάς υπενθυμίζει το χρέος μας να διατηρήσουμε ζωντανή την οδυνηρή μνήμη του Ολοκαυτώματος, ορθώνοντας ανάστημα στον αντισημιτισμό και τον ρατσισμό, αγωνιζόμενοι για έναν κόσμο με Ειρήνη και Δικαιοσύνη», καταλήγει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK