Ελένη Φουρέιρα: Καμαρώνει τον γιο της να μετράει στα ελληνικά και στα ισπανικά – Δείτε βίντεο με τον μικρό Ερμή

Ευχάριστες στιγμές με τον γιο της, Ερμή, πέρασε η Ελένη Φουρέιρα, το πρωί της Παρασκευής (27/12).

Ελένη Φουρέιρα: Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι – Δημοσίευσε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Η αγαπημένη τραγουδίστρια καμαρώνει το παιδί της, το οποίο όπως είδαμε σε αναρτήσεις της στα social media, έχει μεγαλώσει αρκετά και μάλιστα λέει τις πρώτες του λέξεις. Συγκεκριμένα, ο μικρός Ερμής λίγο πριν κλείσει τα δύο του χρόνια ξέρει να μετράει από το 1 έως το 10 τόσο στα ελληνικά, όσο και στα ισπανικά.

Σημειώνεται, πως η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία μιλάνε στο παιδί τους και στις δύο γλώσσες, έτσι ώστε μεγαλώνοντας ο Ερμής να μπορεί να επικοινωνεί το ίδιο καλά και με τους δύο γονείς του.

Ελένη Φουρέιρα: «Έριξε» το Instagram φορώντας κόκκινη γούνα και το εσώρουχό της – Οι ευχές για «Καλά Χριστούγεννα»

Μαθήματα αριθμητικής στον γιο της

Στα Instagram stories που έκανε η τραγουδίστρια, εκτός από τη φωνή του Ερμή, ξεχωρίζει και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία τον επιβραβεύει συνεχώς για τα πρώτα κατορθώματά του.

 

Ελένη Φουρέιρα: Από την ώρα που ήρθαμε στην Ελλάδα δεν ήταν ξέγνοιαστα τα παιδικά μου χρόνια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK