Φθιώτιδα: Φορτηγό χτύπησε 16χρονο ποδηλάτη – Διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Παραλίγο τραγωδία στο χωριό των Ραχών, στην Φθιώτιδα, όταν φορτηγό χτύπησε 16χρονο ποδηλάτη, το μεσημέρι της Τετάρτης (31/07).

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12:30’ στο κεντρικό δρόμο, στο ύψος της διασταύρωσης της παραλίας με το χωριό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ένα 16χρονο παιδί κατέβαινε με το ποδήλατο του από το χωριό και χτύπησε με διερχόμενο φορτηγό που κινούνταν στον κεντρικό δρόμο.

Αμέσως το προσωπικό από το διπλανό Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ραχών παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί και στη συνέχεια με ασθενοφόρο το διακόμισαν για περισσότερες εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Στο σημείο του συμβάντος, βρέθηκε αμέσως περιπολικό του ΑΤ Στυλίδας, που ανέλαβε την προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK