Μαρίνα Ψάλτη: Είπα ψέματα για την υγεία του Γιάννη Φέρτη και καλά έκανα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ήταν καλεσμένη η ηθοποιός, Μαρίνα Ψάλτη, η οποία μίλησε για τις τελευταίες στιγμές που μοιράστηκε με τον σύζυγό της, Γιάννη Φέρτη.

«Ήταν πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια, εξαιρετικά δύσκολα. Έχω 2-3 εξαιρετικούς φίλους και ανά πάσα στιγμή ήταν δίπλα μου στο τηλέφωνο, γιατί κλείστηκα σπίτι μου. Και κυρίως βράχος ακλόνητος η αδελφή μου, η Ιωάννα. Αν δεν είχα την αδελφή μου, δεν ξέρω αν θα ήμουν σε αυτόν τον καναπέ να κουβεντιάζουμε», εξομολογείται η Μαρίνα Ψάλτη.

«Μέσα σε όλο αυτό έχεις και τον φόβο μην κρεμαστείς στα μανταλάκια. Υπήρχε η διαρροή μίας ανάρτησης… και είπα ψέματα και καλά έκανα. Δεν είχε κανένα δικαίωμα το συγκεκριμένο πρόσωπο – δεν θέλω να πω όνομα – να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση χωρίς να με ενημερώσει», υπογραμμίζει η ηθοποιός.

«Άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνα οι δημοσιογράφοι, είχα πάθει 7 εγκεφαλικά, ο Γιάννης ακόμα καταλάβαινε και κόντεψα να τρελαθώ. Το τηλέφωνο χτυπούσε ασταμάτητα. Από μία εκπομπή επέμεναν και τους είπα: δεν ισχύει τίποτα, σας παρακαλώ, αφήστε μας ήσυχους», περιγράφει αμέσως μετά η Μαρίνα Ψάλτη.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.