Ολυμπιακός: Επική ατάκα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στον Ντάνιελ Ποντένσε – «Έλα ρε κοντέ στο πούλμαν να φύγουμε»

Μόλις λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, ο Ντάνιελ Ποντένσε θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους ακολούθους του στο instagram, κάνοντας ένα live.

Ωστόσο, ο εορτασμός του Πορτογάλου εξτρέμ κινδύνευε να καθυστερήσει την αναχώρηση της αποστολής από την Opap Arena. Εκείνος τη στιγμή, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έκανε την εμφάνισή του, λέγοντας με ατάκα που γράφτηκε στην ιστορία: “Έλα στο πούλμαν ρε κοντέ να φύγουμε”.

Η ατάκα του Αλεξανδρόπουλου προς τον Ποντένσε αποτυπώνει με χιούμορ την αίσθηση χαράς και ενθουσιασμού που επικρατούσε στην ομάδα μετά την ιστορική νίκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK