Ολυμπιακός: Πανζουρλισμός στην άφιξη της αποστολής των «ερυθρόλευκων» στην Λ. Συγγρού

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Πανζουρλισμός επικράτησε στην άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου τους περίμενε πλήθος οπαδών για να τους αποθεώσουν.

Οι “ερυθρόλευκοι”, λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, έφτασαν στο σημείο όπου τους περίμενε το ανοιχτό λεωφορείο που θα τους μετέφερε στον Πειραιά για την καθιερωμένη φιέστα.

Η εμφάνιση του πούλμαν πυροδότησε εκρήξεις ενθουσιασμού, με τους οπαδούς να ανάβουν καπνογόνα και να αποθεώνουν τους παίκτες και τον προπονητή, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, κρατώντας ψηλά το τρόπαιο του Conference League, έδωσε το σύνθημα για τα “όλε”, ενώ αρκετοί παίκτες άναψαν καπνογόνα και πανηγύρισαν μαζί με τους οπαδούς.

Η θριαμβική πορεία προς το Δημαρχείο Πειραιά, όπου έχει στηθεί εξέδρα για την απονομή, αναμένεται να κορυφώσει το “ερυθρόλευκο” πάρτι για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο

 

 

 

 

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.