Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε η κα Ελένη Τζούλη, δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης Κυριακής, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.
Η κα Τζούλη μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως κατέθεσε αίτημα να κατασχεθεί όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, και η ανακρίτρια έδωσε άμεση εντολή από το Α.Τ. και από τα γύρω κτίρια και σπίτια, γιατί «το υλικό που είχε στα χέρια της ήταν κομμένο. Στην κυριολεξία πετσοκομμένο», επιμένοντας ότι εξήγηση που δίνει η ΕΛ.ΑΣ. για λειτουργία της κάμερας μόνο όταν υπάρχει κίνηση, «δεν ευσταθεί καθόλου».
Τόνισε, πως με μεγάλο κόπο και με δικούς της τεχνικούς η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, κατάφερε να ανοίξει τα 5 βίντεο που έχει στα χέρια της. «Και τα 5 βίντεο, είναι κομμένα στο κρίσιμο σημείο που το σκυλάκι σηκώνεται. Με το υλικό που έχει στα χέρια της η ανακρίτρια, δεν μπορεί να γίνει έρευνα».
Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί ένα περιστατικό που ανέφερε η κα Τζούλη, με τον αξιωματικό τς ΕΛ.ΑΣ. «Τον ρώτησα εάν το υλικό από τις κάμερες έχει κατασχεθεί ή παραδοθεί από τους ίδιους τους ένστολους που είναι υπό τη διερεύνηση των Αρχών ως ύποπτοι, και η απάντηση ήταν “αν σου απαντήσω θα δημιουργηθεί μεγαλύτερος χαμός”».
Επιπλέον, όπως είπε η κα Τζούλη, η διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται ο γυναικοκτόνος, δεν επέτρεψε στον πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η Εισαγγελία και τον δεύτερο που έχει ορίσει η οικογένεια, σε εξέτασή του, με τη δικαιολογία ότι, «δεν υπήρξε πρότερη ενημέρωση για τη μετάβασή τους στις φυλακές».